TOYOTA YARIS 1,3 VVT-i Superior 5ov 2008 141000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 6900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2008
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  141000km
 • Moottoritilavuus 1290
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 141
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus ZRY-561

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Manuaalinen ilmastointi Etuistuinten etäisyys- ja kallistussäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kahdet renkaat Takaistuin: jaettu suhteessa 60:40 Monitoiminäyttö: keski- ja hetkellinen kulutus, toimintasäde, keskinopeus Takalasin pyyhin Vihreät sävylasit Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Ikkunaturvatyynyt edessä ja takana Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt edessä Korinväriset ovipeilit Lämmitettävät ulkopeilit Sähkötoimiset lasinnostimet, eteen Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Ohjauspyörän nahkaverhoilu