TOYOTA AVENSIS 1,8 Valvematic Active Edition 4ov Multidrive S 2015 100000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  100000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 153
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus ZKO-967

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Toyota Touch & Go 6,1″ kosketusnäyttö Peruutuskamera (Toyota Touch & Go näytöllä) VSC+, TRC, BA (ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutehostin) VSC+, TRC, BA (ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutehostin) Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuin säädettävällä ristiseläntuella Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet edessä: pystysäätö Pääntuet takana 3 kpl Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Lämmitettävä tuulilasin alareuna Takaikkunan lämmitys ajastimella Takalasien tummennukset Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Vihertävät sävylasit Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset turvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt