FORD FOCUS 1,0 EcoBoost 125 hv Start/Stop M6 Edition Wagon 2018 72000km, Jeni-AutoCenter, 16900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  72000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 110
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MNP-221

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Parkkitutka – Anturit takana ESC – Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä sisältää luistoneston ja hätäjarruassistentin Ilmastointi – Manuaalinen Ilmastointi – Manuaalinen Vetokoukku Etuistuimet – Comfort-tyyppiset Etuistuimet – Etumatkustajan istuin manuaalisesti 4-suuntaan säädettävä (korkeus, eteen/taakse) Etuistuimet – Kuljettajan istuin manuaalisesti 4-suuntaan säädettävä (korkeus, eteen/taakse) Etuistuimet – Kuljettajan säädettävä ristiselän tuki Etuistuimet – Lämmitettävät Etuistuimet – Matkustajan säädettävä ristiselän tuki Takaistuimet – 60/40 suhteessa jaettava selkänoja Vakionopeudensäädin (sis. ajonopeusrajoittimen) Kahdet renkaat Ajotietokone Turvatyynyt – Sivuturvaverhot edessä ja takana Lämmitettävä tuulilasi Takalasin pyyhin – Pesurilla Tuulilasinpyyhkijät – Automaattiset sadetunnistimella (sis. automaattisesti himmentyvä taustapeili)
Vaihtoautokysely