SKODA Octavia 1,4 TSI Style DSG Autom. 2015 188000km, Jeni-AutoCenter, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  188000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 112
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus UZC-348

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Irrotettava vetokoukku Irrotettava vetokoukku Kaksoisksenonajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivävalot Kaksoisksenonajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivävalot Osanahkaverhous, istuinpinnat nahkaa, keinonahkaa ja kangasta Sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistilla Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) Osanahkaverhous, istuinpinnat nahkaa, keinonahkaa ja kangasta ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistilla Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Hill Hold -järjestelmä Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit