TOYOTA AURIS Touring Sports 1,8 Hybrid Active, uusi ilmastoinnin kenno ja kompr. 12 kk T.Approved turva! 2014 180000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  180000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 85
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus EMS-420

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Toyota Touch&Go Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Peruutuskamera (Toyota Touch&Go:n näytöllä) VSC ja TRC VSC ja TRC Vetokoukku 60:40 suhteessa lattiatasoon taittuvat takaistuimet Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Ristiselän tuen säätö Vakionopeussäädin Kahdet renkaat Ikkunaturvatyynyt (1. ja 2. istuinrivi) Kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja matkustajan sivuturvatyynyt Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä Audion säätimet ohjauspyörässä. Bluetooth® handsfree, säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö 12V ulosotto (edessä, takana ja takaluukussa)
Vaihtoautokysely