MERCEDES-BENZ B 200 d 4Matic A Premium Business 2016 206000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  206000km
 • Moottoritilavuus 2143
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 130
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus KSN-692

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK ESP ajovakauden hallintajärjestelmä ASR-luistonestorajoitin Automaatti-ilmastointi Automaatti-ilmastointi Comfort-alusta Säätyvä ohjaustehostus ja säätyvä ohjausvälitys 7-vaihteinen kaksoiskytkin-automaattivaihteisto 7G-DCT Vaihtamispisteen näyttö Etuistuinlämmitys Etumatkustajan istuimen käytön tunnistus turvatyynyn laukaisulle Kaksiosainen takaistuin (2/3 : 1/3) kääntömahdollisuus sekä istuinosien poistomahdollisuus Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kyynärnoja edessä, säilytyslokerollinen Vakionopeudensäädin Ajotietokone monitoiminäytössä Ajotietokone Takalasin lämmitys automaattisesti poiskytkeytyvä Takalasinpyyhin ja -pesin Tummennetut, lämpöä eristävät lasit
Vaihtoautokysely