FORD FIESTA 1,0 EcoBoost 100hv Start/Stop Titanium M5 5-ovinen 2014 130000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 7900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  130000km
 • Moottoritilavuus 998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 99
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus TZJ-506

Lisätiedot: 9VN COOL&SOUND PACK HOJ LAMM. TUULILASI HOV AUTOM.TUULIP+SAD HOZ KESK.TAK.IST.NIS HXR VAKIONOP.SAADIN HXR VAKIONOP.SAADIN Sisäväri: LITHOS DOMO/CHAR BLK TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Ulkoväri: MIDNIGHT SKY ESP – Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä sisältää luistoneston ja hätäjarruassistentin Ilmastointi – Manuaalinen Etuistuimet – Comfort-muotoillut Etuistuimet – Etumatkustajan istuin manuaalisesti 2-suuntaan säädettävä Etuistuimet – Kuljettajan istuin manuaalisesti 4-suuntaan säädettävä Etuistuimet – Lämmitettävät, 2-portainen lämpötilan säätö Etuistuimet – Pääntuet – Korkeussäädettävät Takaistuimet – 60/40 suhteessa jaettava selkänoja Ajotietokone Takalasin pyyhin – Pesurilla Tuulilasinpyyhkijät – Automaattiset sadetunnistimella (sis. automaattisesti himmentyvä taustapeili) Turvatyynyt – Kuljettajan ja etumatkustajan, Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä, Kuljettajan polviturvatyyny, Sivuturvatyynyt edessä, Sivuturvaverhot