SKODA Kodiaq 1,4 TSI 4×4 SportLine DSG Autom. 2018 71000km, Jeni-AutoCenter, 38400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  71000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 163
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus VZS-932

Lisätiedot: Kaksipuoleinen matto tavaratilassa KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, SmartLink, In Car Communication -järjestelmä ja langaton WLAN-tukiasema Sähköisesti säädettävät etuistuimet muistilla Kaksipuoleinen matto tavaratilassa Kaksipuoleinen matto tavaratilassa Sleep-paketti Sleep-paketti Sähköisesti säädettävät etuistuimet muistilla Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Winter-paketti Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Kahdet renkaat Lämmitettävät takasivuistuimet Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit muistisäädöllä sekä Boarding Spots-maavalot Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet)