OPEL CORSA 5-ov Enjoy 1,2 ecoFLEX Start/Stop 63kW MT5 2013 63000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 7490€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  63000km
 • Moottoritilavuus 1229
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 119
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus BRH-761

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen huoltokirja Kahdet renkaat Ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP), luistonesto (TC) Lohkolämmitin ja sisäpistoke sekä sisätilanlämmitin Lohkolämmitin ja sisäpistoke sekä sisätilanlämmitin Ilmastointilaite Aktiiviset pääntuet edessä Jaettava takaistuimen selkänoja ja istuin (60/40) Keski-istuimen pääntuki takana Lämmitettävät etuistuimet Turvatyynyt edessä, sivuturvatyynyt ja kattoturvatyynyt sekä turvavöiden esikiristimet edessä Sähkötoimiset ikkunannostimet etuovissa Säädettävä ohjauspyörä, korkeus ja syvyyssuunnassa Radiosäätimet ohjauspyörässä CD30 MP3 radio/cd-soitin