TOYOTA AVENSIS 1,8 Valvematic Sol Edition Wagon Multidrive S 2011 173000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2011
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  173000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 158
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus CIB-230

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK VSC+ -ajonvakautus Automaattinen ilmastointi Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Vakionopeudensäädin Monitoiminäyttö: keski- ja hetkellinen kulutus, toimintasäde, keskinopeus Lämmitettävä tuulilasin alareuna Takaikkunan lämmitys ajastimella Vihreät sävylasit Ikkunaturvatyynyt edessä ja takana Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset etuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny ABS + EBD Korinväriset ovipeilit Sivuvilkut ulkopeileissä Sähkötoimiset etuikkunat