NISSAN Note 1,4 Acenta M/T ESP Connect FEB09 2009 191000km, Jeni-AutoCenter, 4400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2009
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  191000km
 • Moottoritilavuus 1386
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus IHX-358

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nissan Connect navigointijärjestelmä ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Manuaalinen ilmastointilaite ja sisäilmasuodatin Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitetyt etuistuimet Taitettavat istuinpöydät Kahdet renkaat: Kesärenkaat huonot Vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella Ajotietokone Ikkunaturvaverhot Sävytetyt ikkunat Säädettävällä tihkutoiminnolla varustettu takalasin pyyhin ja pesin Takalasinlämmitin Tuulilasinpyyhkimissä kaksi nopeutta sekä portaaton tihkutoiminto Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Sivuturvatyynyt edessä ABS lukkiutumattomat jarrut ja EBD elektroninen jarruvoiman jako Hätäjarrutustehostin Meikkipeili kuljettajan ja etumatkustajan häikäisysuojissa