Volkswagen Transporter umpipakettiauto 2,0 TDI 110 kW 4Motion DSG 2017 159000km, Jeni-AutoCenter, 24900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  159000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 167
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus BUR-643

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ALV-vähennyskelpoinen 1 omistaja ESP-ajonvakautusjärjestelmä, sis. hill hold -toiminnon Climatic-puoliautomaattinen ilmastointi Climatic-puoliautomaattinen ilmastointi Moottorin sammutusautomatiikka, Start/Stop SCR-teknologia diesel-malleissa Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen lämmitys Kuljettajan istuimen ristiselänsäätö Ohjaamossa 1+2 istuimet Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Ikkuna liukuovessa oikealla Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt, etumatkustajan etuturvatyynyn on/off-kytkin Sähkösäätöiset lämmitettävät sivupeilit ja sähköiset lasinnostimet etuovissa Seinien ja lattian vanerointi Ohjauspyörän syvyyden- ja korkeudensäätö Ajastinkello vakiona olevaan polttoainekäyttöiseen lämmittimeen Matkapuhelinvalmius
Vaihtoautokysely