VOLKSWAGEN GOLF Variant Highline 1,6 TDI SCR 85 kW (115 hv) DSG-automaatti 2019 94000km, Jeni-AutoCenter, 21900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  94000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 138
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ERK-359

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Discover Media navigointilaite 8,0″ Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja takana Pysäköintitutkat edessä ja takana Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Mukautuva vakionopeussäädin ACC Kahdet renkaat Aluvanteet Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin Sadetunnistin ja peilipaketti Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä Digitaalinen mittaristo Active Info Display App-Connect älypuhelinliitäntä Car-Net Security&Service palvelut 36 kk Matkapuhelinvalmius Bluetooth Metalli- ja helmiäisvärit Polttoainekäyttöinen lisälämmitin. Kauko-ohjain ja ajastin.
Vaihtoautokysely