TOYOTA RAV4 Pug-in Hybrid 2,5 AWD-i Active Plus 2022 5000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 59900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  5000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 22
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus EUK-100

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja AWD-i -älykäs nelivetojärjestelmä takasähkömoottorilla ja muuttuvalla voimanjaolla Nelivedon pyöräkohtaisen voimanjaon näyttö mittariston monitoiminäytöllä Nelivetojärjestelmän Trail-ominaisuus jumittuneen ajoneuvon irroittamiseksi Nelivetojärjestelmän Trail-ominaisuus jumittuneen ajoneuvon irroittamiseksi Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Vähän ajettu Huippusiisti 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Suomi-auto Etuistuinten lämmitys ISOFIX -kiinnityspisteet (takaistuimella) Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Takaistuinten lämmitys reunapaikoilla
Vaihtoautokysely