TOYOTA RAV4 2,0 Valvematic AWD Premium Multidrive S 2013 169000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 22900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  169000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 167
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus YIK-669

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu Karttanavigointi Toyota Touch & Go 6.1″ kosketusnäyttö Peruutuskamera Peruutuskamera Huoltokirja Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Luistonesto (TRC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointilaite Webasto Alas kääntyvä takaistuin (60:40) Kuljettajan istuimen etäisyyden, korkeuden ja ristiseläntuen säätö (sähkökäyttöinen) Lämmitettävät etuistuimet Kahdet renkaat Vakionopeussäädin Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö kosketusnäytöltä. Navigointi, sisältäen Euroopan kartastot, liikenneinfo, nopeusrajoitus- ja nopeuskamerailmoitin Monitoiminäyttö: Ulkolämpötila, polttoaineen kulutus, toimintasäde, keskinopeus, taloudellisen ajon ilmaisin Sadetunnistin Takalasin lämmitin ajastimella Takalasinpyyhkimen tihkuasento