Toyota Proace L2 2,0 D 120 Automatic Edition 5-ovinen Style paketilla,Navi ym…Katso varustelulista 2020 42000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 35900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  42000km
 • Moottoritilavuus 1997
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 197
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus OZB-106

Lisätiedot: Pro Style -paketti Sisältää Pro Navi -paketin sisällön lisäksi korinväriset puskurit, kylkilistat ja ovenkahvat, xenon-ajovalot, LED-päiväajovalot, hämärätunnistimen ohjaaman ajovaloautomatiikan, sadetunnistimen ohjaaman tuulilasinpyyhinautomatiikan, automaattisesti tummentuvan taustapeilin, Smart Entry & Start – avaimettoman lukitus- ja käynnistysjärjestelmän sekä automaattisen ilmastointilaitteen. Ei saatavilla punaisen ulkovärin (KJF) yhteyteen! Vaikuttaa ajoneuvon CO2-arvoon (osassa malleista +1 g/km) KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK ALV-vähennyskelpoinen Peruutuskamera, näyttö taustapeilissä Peruutuskamera, näyttö taustapeilissä Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Juuri huollettu Luistonesto (TRC) Käsisäätöinen ilmastointilaite 1 + 2 -istuimet Kuljettajan istuin, säädettävä ristiselän tuki Kuljettajan kyynärnoja Smart Cargo, keski-istuimen selkänojasta taittuva, kääntyvä pöytätaso Smart Cargo, ylöstaittuva etumatkustajan istuin Vakionopeussäädin + nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Lämmitettävät tuulilasin pesurin suuttimet Takalasin lämmitin Takalasinpyyhkimen tihkuasento Tuulilasi: akustisesti eristetty