Toyota Corolla Touring Sports 2,0 Hybrid Active 2019 71000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 25900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  71000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 112
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ERK-829

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Shift Switch -vaihteenvalitsinsiivekkeet ohjauspyörän takana LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) 1 omistaja 1 omistaja Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Suomi-auto Talvirenkaat 16″ nastat aluvantein 60/40 suhteessa taitettava takaistuimet Comfort -etuistuimet Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Keskikyynärnoja takana Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuin sähköisesti säädettävällä ristiseläntuella Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Pääntuet takana 3 kpl Takaistuimien kaataminen tavaratilan kahvoista Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue
Vaihtoautokysely