TOYOTA COROLLA Touring Sports 1,8 Hybrid Style 2019 38000km, Jeni-AutoCenter, 27900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  38000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 112
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ERT-744

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nordic Light – vaalean harmaa kangas/nahkaverhoilu Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Täydellinen huoltokirja Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Suomi-auto 60/40 suhteessa taitettava takaistuimet Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Keskikyynärnoja takana Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuin sähköisesti säädettävällä ristiseläntuella Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Pääntuet takana 3 kpl Sport Comfort -etuistuimet Takaistuimien kaataminen tavaratilan kahvoista Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue Kahdet renkaat
Vaihtoautokysely