Toyota Corolla Touring Sports 1,8 Hybrid Active Edition 2020 40000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 26900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  40000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus FPO-792

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Navigointi 1 omistaja 1 omistaja Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Suomi-auto Talvirenkaat aluvantein 60/40 suhteessa taitettava takaistuimet Comfort -etuistuimet Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Keskikyynärnoja takana Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuin sähköisesti säädettävällä ristiseläntuella Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Pääntuet takana 3 kpl Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa
Vaihtoautokysely