TOYOTA COROLLA Touring Sports 1,2 T Turbo Edition Multidrive S 2019 63000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 22900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  63000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 149
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus NLS-861

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Navigointi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) 1 omistaja 1 omistaja LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Vähän ajettu Huippusiisti Suomi-auto 60/40 suhteessa taitettava takaistuimet Comfort -etuistuimet Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Keskikyynärnoja takana Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuin sähköisesti säädettävällä ristiseläntuella Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne