Toyota Corolla 1,4 D-4D 90 Linea Terra 4ov 2005 58000km, Jeni-AutoCenter, 8900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2005
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  58000km
 • Moottoritilavuus 1360
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 127
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus BTF-837

Lisätiedot: Manuaalinen ilmastointi Kuljettajan istuimen korkeudensäätö TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Kuljettajan ja etumatkustajan erilliset istuinlämmittimet Kuljettajan ja etumatkustajan erilliset istuinlämmittimet Huoltokirja Takalasinlämmitin ajastimella Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Ikkunaturvatyynyt 1. ja 2. istuinrivillä Juuri katsastettu Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt ja sivuturvatyynyt ABS/EBD-jarrut Sähkötoimiset etuikkunat, turvatoiminto Vähän ajettu Ohjauspyörän korkeuden -ja etäisyydensäätö Kahdet renkaat Optitron-mittaristo Turvavyömuistutin Integroitu CD-audio, 4 kaiutinta Lohkolämmitin