Toyota Camry 2,5 Hybrid Style Uudempi Facelift malli 2022 4000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 46400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  4000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 125
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus LRK-940

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK ALV-vähennyskelpoinen Nahkaverhoilu Sisustan tumma tyyli tummalla nahkaverhoilulla Sisustan tumma tyyli tummalla nahkaverhoilulla Navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Bi-LED-ajovalot, projektorityyppiset Peruutuskamera mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB) Pysäköintitutkat edessä ja takana, yhteensä 8 tunnistinta Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Niskatuet takana 3kpl Sähköinen etumatkustajan istuimen ristiseläntuen säätö Sähköinen kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Sähkösäätöinen etumatkustajan istuin Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i)
Vaihtoautokysely