Toyota Camry 2,5 Hybrid Active 2019 24000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 32900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  24000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 119
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus ERC-427

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu Sisustan tumma tyyli tummalla nahkaverhoilulla Bi-LED-ajovalot, projektorityyppiset Bi-LED-ajovalot, projektorityyppiset Peruutuskamera mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutkat edessä ja takana, yhteensä 4 tunnistinta Huoltokirja Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Talvirenkaat Suomi-auto 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Niskatuet takana 3kpl Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Sähkösäätöinen matkustajan istuin Mukautuva vakionopeussäädin (ACC)
Vaihtoautokysely