SUZUKI VITARA 1,6 VVT 4WD GL+ 6AT 2015 198000km, Jeni-AutoCenter, 14400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  198000km
 • Moottoritilavuus 1586
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus GLT-940

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Neliveto Ajovakauden hallintajärjestelmä Ilmastointi, automaattinen Kahdessa osassa (60/40) taitettava takaselkänoja Kahdessa osassa (60/40) taitettava takaselkänoja Penkinlämmittimet edessä Mukautuva vakionopeudensäädin Ajotietokone Turvaverhot edessä ja takana Tummennetut taka- ja sivulasit B-pilarista taaksepäin Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle Turvatyyny kuljettajalle ja etumatkustajalle Sähköikkunat edessä ja takana Audion ja vakionopeudensäätimen käyttökytkimet ohjauspyörässä Hands Free -käyttökytkimet Ohjauspyörän syvyys- ja korkeussäätö Ohjauspyörän nahkaverhoilu MirrorLink Suzuki Smart Audio 7″ kosketusnäyttö