SKODA Yeti 2,0 TDI 140 4×4 Adventure DSG Autom.1-omistaja,Huippuhyvä 2010 177000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 11900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2010
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  177000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 169
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus FMT-690

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK ESP/DSR- ajonvakautusjärjestelmä Huonon tien paketti Irrotettava vetokoukku Irrotettava vetokoukku Viimoisen päälle pidetty. Climatic-ilmastointi Huonon tien paketti Off Road -toiminto Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet Sähkötoimiset ikkunat edessä Nahkainen ohjauspyörä, kolmipuolainen Swing-audiojärjestelmä Swing-audiojärjestelmä ja CD-soitin, MP3
Vaihtoautokysely