SKODA Superb 2,0 TDI 150 Ambition DSG Autom. 2016 186000km, Jeni-AutoCenter, 16900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  186000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 118
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus CKF-244

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Kaksoisksenon-ajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivä- ja suuntavalot Vetokoukku, esiin taitettava Winter-paketti Winter-paketti Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta Nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) SmartGate SmartLink Värillinen Maxi DOT -monitoiminäyttö Bolero-audiojärjestelmä, 6,5″ värillinen kosketusnäyttö, puhetunnistus ja SmartLink