SKODA Scala 1,0 TSI 115 Ambition 2019 41000km, Jeni-AutoCenter, 18900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  41000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus BXZ-489

Lisätiedot: Irtokangasmatot KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ambition-paketti SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Irtokangasmatot Irtokangasmatot Huoltokirja Punainen tunnelmavalaistus Pysäköintitutka taakse SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi Korkeussäädettävät etuistuimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Kahdet renkaat Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Pesunesteen määrän merkkivalo Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasin pyyhin jaksottaisella toiminnolla sekä valo- ja sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä
Vaihtoautokysely