SKODA Octavia Combi 2,0 TSI RS DSG Autom. 2021 14000km, Jeni-AutoCenter, 45900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  14000km
 • Moottoritilavuus 1984
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 161
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus IZB-418

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Altair-kevytmetallivanteet 7,5Jx19′ 225/40R19 – antrasiitti kiillotettu Columbus-audio- ja navigointijärjestelmä, 10′ värillinen kosketusnäyttö Head-up-tuulilasinäyttö Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit muistilla ja automaattisesti tummentuva kuljettajan puolen ulkopeili Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Sähköisesti säädettävät RS-etuistuimet muistilla, hierontatoiminnolla ja säädettävällä reisituella Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa Sport-alusta ja progressivinen ohjaus Takalasin pyyhin ja pesin Keskiturvatyyny Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuva kuljettajan puolen ulkopeili Lämmitettävä, nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta Performance-äänigeneraattori Erikoisväri
Vaihtoautokysely