SKODA Karoq 1,5 TSI 4×4 Style DSG Autom. 2019 124000km, Jeni-AutoCenter, 29900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  124000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 185
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus YLF-577

Lisätiedot: Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8,0′ värillinen kosketusnäyttö Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8,0′ värillinen kosketusnäyttö Bluetooth-matkapuhelinvalmius , Phone Box -signaalin vahvistin ja langaton WLAN-tukiasema sekä matkapuhelimen langaton latausmahdollisuus Optical Parking Assistant – peruutuskamera Pysäköintitutka eteen ja taakse Pysäköintitutka eteen ja taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Etuistuimilla WOKS-pääntuet (Whiplash Optimized Front Head Restrains) ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Viisi korkeussäädettävää pääntukea Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Takalasin pesin ja pyyhin Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet Hill Hold -järjestelmä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet)
Vaihtoautokysely