SKODA Fabia 1,0 TSI 95 Clever 2018 97000km, Jeni-AutoCenter, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  97000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 99
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus JKY-157

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Pysäköintitutka taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja, ajoturva voimassa Climatic-ilmastointi Climatic-ilmastointi Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Säilytystaskut etuistuinten selkänojien sivuissa Kahdet renkaat Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Aluvanteet Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet Sävylasit Takalasin lämmitin Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä avaimella Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet