Skoda Fabia 1.5 TSI Style DSG Autom. 2022 0km, Jeni-AutoCenter, 30900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  0km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 134
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus EUL-521

Lisätiedot: Uusi auto Heti toimitukseen Peruutuskamera pesimellä Climatronic – Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Panoraamalasikatto ja lämmitettävä tuulilasi Korkeussäädettävä etumatkustajan istuin ja ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Korkeussäädettävä etumatkustajan istuin ja ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Sähkötoimiset takasivuikkunoiden nostimet Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, 2-puolainen Premium metalliväri Vetokoukun asennusvalmius Dynamic-paketti Sis. PLH, kangasverhoillut sport-etuistuimet, mustalla Suedia-mikrokuitukankaalla verhoiltu kojelaudan etuosa ja metalliset poljinpinnat. Ei jos 3H2, IA1 tai P8I. Style-paketti Sis. 7X2, 8WH ja 9S0. Ei jos PK1. Procyon Aero -kevytmetallivanteet 7Jx17? 215/45R17 – musta
Vaihtoautokysely