SKODA Enyaq 80x 4×4 SportLine iV 2022 1000km, Jeni-AutoCenter, 69900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  1000km
 • Moottoritilavuus 0
 • Polttoaine  
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 0
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JMR-698

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Sähkötoiminen panoraamakattoikkuna Sport-alusta 135 kW DC -latausvalmius 135 kW DC -latausvalmius Head-up-tuulilasinäyttö Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Metalli- ja helmiäisväri Assisted Drive Plus -paketti: -mukautuva vakionopeuden säädin ennakointitoiminnolla -Side Assist – Kaistanvaihtovaroitin -Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä -hätätilanneavustin ja liikenneruuhka-avustin -mukautuva kaista-avustin Climate Plus -paketti: -lämmitettävät takasivuistuimet -lämmitettävä tuulilasi Comfort Seat Plus -paketti: -sähkötoimisesti säädettävät etuistuimet muistilla -kuljettajan istuimen hierontatoiminto Ei jos PB0 Convenience Plus -paketti: -sähkötoiminen takaluukku -Virtual Pedal – takaluukun kosketukseton avaus ja sulkeminen Ei jos 7AL tai jos PDE, tai PDG. Vain jos YOM. Drive Sport Plus -paketti: -Dynamic Chassis Control – Mukautuva alustan säätöjärjestelmä -progressiivinen ohjaus -lämmitettävä Sport-monitoimiohjauspyörä Ei jos PFB Light & View Plus -paketti: -Matrix LED -ajovalot pesimellä -LED-takavalot saattovaloanimaatioilla -Crystal Face – valaistu etumaski Vain jos 80- tai 80x-malli. 21 Hälytin sisätilan tutkalla ja kallistusanturilla sekä SAFE-turvalukitus