SEAT Leon 1,4 TSI Copa Plus 2012 204000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 7900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  204000km
 • Moottoritilavuus 1390
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 145
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus KRM-793

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi SEAT Media System 2.1 navigointijärjestelmä kosketusnäytöllä Täydellinen huoltokirja Jakopäänketju juuri vaihdettu Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Peruutustutka ESP ajonvakautusjärjestelmä TCS luistonestojärjestelmä Automaattinen kaksialueilmastointi Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kahdessa osassa alastaittuva lukittava takaistuin Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiselän tuen säätö Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeudensäädin Ajotietokone (englanninkielinen) Turvaverhot edessä ja takana Lämmitettävät tuulilasin pesusuuttimet Sävylasit Takalasin pesin ja pyyhin