Mercedes-Benz GLC 250 d 4Matic A Premium Business 2016 182000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 27900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  182000km
 • Moottoritilavuus 2143
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus KNO-170

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Suomiauto 9G-Tronic-automaattivaihteisto, Direct Select -valitsinvipu ja ohjauspyörän vaihdevivut Aktiivinen pysäköintiavustin, sis. Parktronic-pysäköintitutkan Huoltokirja Huoltokirja ESP-kaarredynamiikka-avustin ASR-luistonestorajoitin Thermatic-ilmastointiautomatiikka Comfort -alusta, selektiivinen iskunvaimennus SCR -suurempi AdBlue -säiliö Etuistuinlämmitys Etuistuinten korkeuden säätö Etuistuinten osittainen sähkösäätö Etumatkustajan istuimen käytön tunnistus turvatyynyn laukaisulle Kääntyvät takaselkänojat, kolmiosainen (40:20:40) Nelisuuntaisesti säädettävät pääntuet edessä ja kaksisuuntaisesti takana Ikkunaturvatyynyt Kahdet renkaat Aluvanteet Häikäisysuojissa valaistut peilit, suojat sivulle käännettävät
Vaihtoautokysely