LEXUS RX 450h Hybrid 4WD A Executive, erittäin hieno auto jolle saa vielä turvan 12 kk ilman veloitusta. 2018 96000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 54900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  96000km
 • Moottoritilavuus 3456
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 171
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus CPK-717

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Lexus Navigation -järjestelmä Nahkaverhoilu, lämmitetyt ja ilmastoidut etuistuimet Peruutuskamera Huoltokirja Huoltokirja Integroitu ajonvakautus VDIM (ABS, BAS, EBD, ECB, EPS, TRC, VSC) Huippusiisti Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja matkustajan erillisellä lämpötilansäädöllä Drive Mode Select: ECO, NORMAL, SPORT Etuistuinten 8-suuntaiset sähkösäädöt, kuljettajan istuimen muistipaikoilla Aluvanteet kesä-ja 18″ talvirenkaissa valittavissa joko kitkat tai nastat Lämmitettävät takaistuimet Ajotietokone ja monitoiminäyttö Ajovalojen pesurit Sadetunnistin Tummennetut taka- ja takasivuikkunat 10 turvatyynyä: kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt ja polviturvatyynyt, ikkunaturvatyynyt, sivuturvatyynyt edessä ja takana Sähkötoimiset etu- ja takaikkunat Sähkötoiminen ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Automaattisesti kytkeytyvä nelivetojärjestelmä (E-FOUR)
Vaihtoautokysely