LEXUS RX 450h Hybrid 4WD A Executive, 2018 98000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 44900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  98000km
 • Moottoritilavuus 3456
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 171
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus CPK-717

Lisätiedot: On se kumma jos ei ala hyvä auto kelvata. Nyt on hinta nimittäin kohdallaan 😉 KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Lexus Navigation -järjestelmä Nahkaverhoilu, lämmitetyt ja ilmastoidut etuistuimet Peruutuskamera Peruutuskamera Pysäköintitutkan sensorit, edessä ja takana Integroitu ajonvakautus VDIM (ABS, BAS, EBD, ECB, EPS, TRC, VSC) Huippusiisti Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja matkustajan erillisellä lämpötilansäädöllä Drive Mode Select: ECO, NORMAL, SPORT Etuistuinten 8-suuntaiset sähkösäädöt, kuljettajan istuimen muistipaikoilla Aluvanteet kesä-ja 18″ talvirenkaissa valittavissa joko kitkat tai nastat Lämmitettävät takaistuimet Ajotietokone ja monitoiminäyttö Ajovalojen pesurit Sadetunnistin Tummennetut taka- ja takasivuikkunat 10 turvatyynyä: kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt ja polviturvatyynyt, ikkunaturvatyynyt, sivuturvatyynyt edessä ja takana Sähkötoimiset etu- ja takaikkunat Sähkötoiminen ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö
Vaihtoautokysely