LEXUS NX 300h AWD Executive, Erittäin hienot varusteet ja turva 12 kk ilman veloitusta kaupan päälle 2018 76000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 34900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  76000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine  
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus IPL-206

Lisätiedot: Nahkaverhous Navigointi Verhoilu, nahkaverhoilu Ajovalot, Bi-LED KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Luistonesto (TRC) Elektroninen, 2-alueinen ilmastointi S-Flow teknologialla Etuistuimet, 8-suuntaiset sähkösäädöt Etuistuinten lämmitys Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa,talvirenkaat uudet Kahdet renkaat Aluvanteet Takaistuinten 60:40 suhteessa taittuvat selkänojat Vakionopeussäädin (ACC) Turvatyynyt, kuljettajan ja etumatkustajan etu-, sivu- ja polviturvatyynyt / ikkunaturvaverho 1. ja 2. istuinrivi Tummennetut taka- ja takasivulasit Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Sähkötoimiset ikkunat, edessä ja takana 3-puolainen nahkaverhoiltu ohjauspyörä vaihteenvalitsimilla Ajovalojen automaattinen korkeudensäätö
Vaihtoautokysely