Kia cee´d 1,6 ISG EX SW EcoDynamics #uudempi korimalli# 2012 157000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 8900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  157000km
 • Moottoritilavuus 1591
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 134
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MLA-602

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Peruutustutka ESC-ajonvakautusjärjestelmä,VSM-ajonhallintajärjestelmä ja HAC-mäkipidätin Ilmastointi Kahdessa osassa (60/40) kääntyvä takaistuin Kahdessa osassa (60/40) kääntyvä takaistuin Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Ajotietokone Tuulilasin pyyhkimien tihkukytkin Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Sivuturvatyynyt edessä Sivuturvaverhot BAS-hätäjarrutehostin Integroidut vilkut peileissä Lämmitettävät sivupeilit ja takaikkuna Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana, auto up/down -toiminto Ohjauspyörän etäisyyssäätö Ohjauspyörän korkeussäätö Nahkainen ohjauspyörä audiosäätimin Vaihtamissuositus-merkkivalo
Vaihtoautokysely