HONDA HR-V 1,5 Comfort 2016 62000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17500€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  62000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 130
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus GLZ-757

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ajonvakautusjärjestelmä (VSA) Automaatti-ilmastointi Joutokäynnin sammutusautomatiikka Joutokäynnin sammutusautomatiikka Kahdet renkaat Lämmitettävät istuimet (edessä) Magic Seats -istuimet Vakionopeussäädin ja nopeusrajoitin Monitoiminäyttö (MID) Sivuturvaverhot (edessä ja takana) Takalasinpyyhin tihku- ja peruutuskytkennällä Kuljettajan i-SRS-turvatyyny (kaksivaiheinen täyttö) Matkustajan SRS-turvatyyny, katkaisimellinen Sivuturvatyynyt (edessä) Elektroninen jarruvoiman jakojärjestelmä (EBD) Etujarrut, 16″ tuuletettu levy Hätäjarrutustehostin (BA) Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS) Mäkilähtöavustin (HSA)