FORD MONDEO 2,0 TDCi 140hv PowerShift Titanium Business A6 Wagon 2014 202000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 9900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  202000km
 • Moottoritilavuus 1997
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 136
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JJN-407

Lisätiedot: Kahdet renkaat Vetokoukku KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Sisäväri: WINDSOR NAHKA EBONY Ulkoväri: LUNAR SKY Ulkoväri: LUNAR SKY ZEM TUMMEN.SIVUIKKUN ZEY METALLI.KATTOKAI Huoltokirja ZLV AVAIMETON KAYNNI Audio – SD navigointijärjestelmä 7″ värillisellä kosketusnäytöllä – 9 premium kaiutinta (125W) Ajovalot – Bi-Xenon – Sisältää kulmavalot Parkkitutka – Anturit edessä ja takana ESP – Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP) sisältää luistoneston (TA) ja hätäjarruassistentin (EBA) Kaksoisautomaattinen ilmastointi – (DEATC) Etuistuimet – Etumatkustajan istuimen manuaalisesti säädettävä ristiselän tuki Etuistuimet – Kuljettajan istuimen manuaalisesti säädettävä ristiselän tuki Etuistuimet – Kuljettajan istuimen sähkötoiminen korkeudensäätö Etuistuimet – Lämmitettävät, 5-portainen lämpötilan säätö Etuistuimet – Pääntuet – 4 suuntaan säädettävät Etuistuimet – Urheilulliset
Vaihtoautokysely