Citroen DS5 THP 156 Chic Automaatti 2012 72000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 9900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  72000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 165
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus NHY-138

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP ajovakaudenhallintajärjestelmä Automaattinen ilmastointi kaksialuesäädöllä Kahdessa osassa taittuva takaistuimen selkänoja Kuljettajan sekä etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan sekä etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Vakionopeudensäädin jossa viisi esiasetus nopeutta tallennettavissa Verhoturvatyynyt edessä ja takana Automaattiset tuulilasinpyyhkijät Tummennetut takasivulasit ja takaluukun lasi Etumatkustajan turvatyyny Kuljettajan turvatyyny Sivuturvatyynyt edessä Sähkötoimiset etu- ja takasivulasit Avaimeton käynnistys Nopeudenrajoitin USB ja AUX liittimet Radio sekä MP3 yhteensopiva CD soitin