SKODA Rapid Spaceback 1,2 TSI 90 Style DSG Autom. 2015 90000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 12990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  90000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 109
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus SLU-602

Lisätiedot: Avaimeton käynnistys Lohkolämmitin ja sisäpistoke KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Pysäköintitutka taakse Huoltokirja Huoltokirja Climatronic – automaatti-ilmastointi Vetokoukku Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Suksiluukku Vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet Sunset -tummennetut takasivuikkunat ja takalasi Sävylasit Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä avaimella Hill Hold -järjestelmä 3-puolainen nahkainen monitoimiohjauspyörä (radion ja puhelimen säätimet) Saattovalot ja päivävaloautomatiikka sekä tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin