TOYOTA Corolla TOYOTA COROLLA 2,0 Touring Sports Hybrid GR Sport (AC) 4ov 1987cm3 2022 13000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 34900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  13000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JMG-331

Lisätiedot: GR-varustepaketti ja tehokas 2,0 HSD/GR moottori HUD-näyttö tuulilasille Urheilullinen ajotilan mukaan säätyvä ja tietokoneelat säädettävissä oleva alusta Erikoisvanteet alkuperäiset molemmat, kesärenkaissa hienot GR-vanteet Navigointijärjestelmä käyttäen Android autoa tai Apple carplaytä Navigointijärjestelmä käyttäen Android autoa tai Apple carplaytä Juuri huollettu Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Aktiivinen-vakionopeudensäädin Pysäköintiavustin Monitoimiohjauspyörä Isofix-valmius Ajotietokone Automaattinen ilmastointi Avaimeton käynnistys Sadetunnistin KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Tehdastakuu voimassa TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK 1 omistaja Vähän ajettu