Toyota C-HR 2,0 Hybrid Intense Edition 2021 21000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 36890€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  21000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 119
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus MZF-244

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Tehdastakuu voimassa Peruutuskamera Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS) Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS) Huoltokirja VSC-ajonvakautus Luistonesto Kaksialueinen automaattinen ilmastointilaite Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen sähkötoiminen ristiseläntuki Lastenistuimen Isofix-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Matkustajan puolen istuimen korkeudensäätö Kahdet renkaat Adaptiivinen vakionopeussäädin Ikkunoiden automaattitoiminto Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Seitsemän SRS-turvatyynyä Lukkiutumattomat jarrut (ABS) elektronisella jarruvoimien jaolla (EBD) ja hätäjarrutehostin (BA)