NISSAN Qashqai DIG-T 115 Tekna 2WD Xtronic Design Pack 19″ Leather 2017 57000km, Jeni-AutoCenter, 16900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  57000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 133
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus VZJ-192

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Grafiitinharmaa nahkaverhoilu / istuinosat Vaalea nahka-Alcantara-verhoilu / istuinosat / musta kattovuoraus Peruutuskamera, 7-tuuman värillinen LCD-näyttö ja NissanConnect Peruutuskamera, 7-tuuman värillinen LCD-näyttö ja NissanConnect Älykäs pysäköintiavustin ESP -ajovakaudenhallintajärjestelmä Aktiivinen pidonhallinta Automaattinen ilmastointi kaksivyöhykkeisellä säädöllä Etumatkustajan istuimen manuaalinen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen sähköinen korkeussäätö Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen ristiselkätuen säätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone 6 turvatyynyä (kuljettajan, etumatkustajan ja sivuturvatyynyt sekä ikkunaturvaverhot), poiskytkettävä etumatkustajan turvatyyny Lämmitetty tuulilasi (ThermaClear) Sadetunnistin Takalasin pyyhkimessä tihkutoiminto ja automaattinen pyyhintä peruutettaessa