TOYOTA Yaris 1,5 Hybrid Active 2021 15000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 22790€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  15000km
 • Moottoritilavuus 1490
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 87
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus FOP-611

Lisätiedot: Plus-paketti (Hybrid Active) TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Esittelyauto KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Tehdastakuu voimassa Tehdastakuu voimassa Huoltokirja Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä VSC-ajonvakautus Vähän ajettu Yksialueinen automaatti-ilmastointi Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kahdet renkaat Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i), toiminta koko nopeusalue Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kahdeksan SRS-turvatyynyä Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Mäkilähtöavustin (HAC) Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Analoginen mittaristo värillisellä 4,2″ TFT-näyttöllä