Mercedes-Benz C 220 d A Premium Business 2017 106000km, Jeni-AutoCenter, 26900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Takaveto
 • Mittarilukema  106000km
 • Moottoritilavuus 2143
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 114
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus YXK-922

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 7G-Tronic-automaattivaihteisto, Tempomat-vakionopeussäädin, sis. Speedtronic-nopeudenrajoittimen 9G-Tronic Plus -automaattivaihteisto, Tempomat-vakionopeussäädin, sis. Speedtronic-nopeudenrajoittimen Aktiivinen pysäköintiavustin Huoltokirja Huoltokirja ESP-kaarredynamiikka-avustin ASR-luistonestorajoitin Comfort-ilmastointiautomatiikka (Thermatic), 2-vyöhykkeinen Etuistuinlämmitys Etuistuinten korkeuden säätö Etuistuinten osittainen sähkösäätö Etumatkustajan istuimen käytön tunnistus turvatyynyn laukaisulle Käännettävä takaselkänoja 40:20:40 Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Nelisuuntaisesti säädettävät pääntuet edessä ja kaksisuuntaisesti takana Vakionopeudensäädin Ikkunaturvatyynyt Häikäisysuojat, sivulle käännettävät Sadetunnistin Takalasin lämmitys automaattisesti poiskytkeytyvä