SKODA Octavia Combi 2,0 TDI 184 4×4 Scout DSG Autom. 2018 158000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 23900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  158000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 135
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus SMU-400

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja,viimeisin 148000km Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) Irrotettava vetokoukku Scout-paketti Scout-paketti Huippusiisti Winter-paketti Webasto/Eber kellolla Optical Parking Assistant – peruutuskamera Vetokoukku Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Huonon tien paketti Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Takalasin pyyhin ja pesin Hill Hold -järjestelmä