TOYOTA YARIS 1,33 Dual VVT-i Style 5ov Multidrive S Katso kuvat,tosi siisti väri yhdistelmä. 2015 74000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 14400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  74000km
 • Moottoritilavuus 1329
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 119
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus CJP-542

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Täydellinen huoltokirja Peruutuskamera Ajonvakautus (VSC) Ajonvakautus (VSC) Käsisäätöinen ilmastointilaite Suomi-auto 60:40 suhteessa alas taittuvat takaistuimet Etuistuinten lämmitys Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Kuljettajan istuimen korkeussäätö Säädettävä nopeusrajoitin Vakionopeudensäädin Ajotietokone Monitoiminäyttö: audio, keskinopeus, kello, ulkolämpötila, polttoaineenkulutus, toimintasäde Ikkunaturvaverhot Takalasien ikkunatummennukset Takalasin lämmitys Tuulilasin ja takalasin pyyhin jaksokytkimellä Seitsemän SRS-turvatyynyä