Honda CR-V Hybrid Lifestyle AWD AT 2019 91000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 29900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  91000km
 • Moottoritilavuus 1993
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 166
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus ESJ-734

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja takana AHA-ajoavustusjärjestelmä Ajonvakautusjärjestelmä Ajonvakautusjärjestelmä Perävaunun vakautusjärjestelmä Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Mäkilähtöavustin Etuistuimien kyynärnojat Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Kuljettajan istuimen sähköinen ristiselän tuki Kuljettajan ja matkustajan istuimen selkänojassa tasku Matkustajan istuimen sähköinen ristiselän tuki Niskavammoja ehkäisevät etuistuinten pääntuet Takaistuimen keskikyynärnoja Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet (60:40 suhteessa) Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin Älykäs nopeusrajoitin Kahdet renkaat Vaihteenvaihdon merkkivalo
Vaihtoautokysely